Ние идваме!“, заедно с мандатоносителя си Единна народна партия (EНП), ще се

...
Ние идваме!“, заедно с мандатоносителя си Единна народна партия (EНП), ще се
Коментари Харесай

„Ние идваме!“: Обединението остана на думи. Започваме подготовка за следващите избори

„ Ние идваме! “, дружно с мандатоносителя си Единна национална партия (EНП), ще се отдръпна от присъединяване в идните парламентарни избори.

Това е мъчно решение за нас и за хилядите ни поддръжници. Въпреки това го считаме за вярно, тъй като за 4-ти път не се реализира обединяване на силите, които в действителност търсят смяна, правосъдна промяна и рационализация. Останаха голи заявления и празни думи в медиите.

Решението ни едни ще сметнат за уязвимост, а други за достойнство. Все едно, ние сме потвърдили, че политиката не е аритметика и трима души могат да вдигнат 70 % от хората в страната. Видяхме и партии с огромен резултат, които се срутват.

Ние сме потвърдили, че наличието в политиката има смисъл, когато можеш да изпълниш обещаното, а не просто да пребиваваш в нея. Когато ни демонстрират, че правилни, само че безполезни хора са по-важни от дейни и непреклонни, то няма смисъл да се повтаря един и същи несполучлив модел. Айнщайн е споделил: „ Лудост е да правиш едно и също нещо още веднъж и още веднъж, и да очакваш разнообразни резултати “.

Не на последно място, ние не желаем жители с общи фантазии за България да бъдат противопоставяни и да се състезават едни против други в миг, когато са застрашени независимостта и евроатлантическата ориентировка на страната, както и опитите за посягане върху парламентарната република. В братоубийствен политически спор не желаем да бъдем!

„ Ние идваме! “, дружно с ЕНП, ще продължим дейна работа и ще реализираме задачите си за освобождение на страната от мафията, с цел да имаме път като съвременна и свободна страна. Започваме работа за идващите избори.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР